Лора Крумова е скована от страх
Водещата не спира да се

...
<br
> Лора Крумова е скована от страх
<br
>Водещата не спира да се
Коментари Харесай

Ужас скова Лора Крумова! Загуби и съня си


 Лора Крумова е скована от боязън

Водещата не стопира да се тревожи и място не може да си откри от смут. Журналистката непрестанно търчи по лекари и прецизно следи за здравето си.

Паниката я е обхванала поради скорошната гибел на нейната другарка и радиожурналистка Йовка Йовчева, която има три деца. Телевизионерката разгласи, че събира средства за лекуването на приятелката си от подла болест.

Но единствено седем дни по-късно колежката й загуби борбата с рака. Оттогава Лора Крумова не е на себе си и на всеки шест месеца посещава кабинета на прочут мамолог в столицата, с цел да се преглежда.

Лора Крумова е станала и мощно сензитивна, и напоследък не серпантина да плаче по разнообразни, даже най-дребни мотиви, разясняват хора от предаването й „ На фокус “.

Журналистка стана майка на две деца от половинката си Сотир, който е преподавател по водни спортове. Двамата по този начин и не минаха под венчило, макар че са дружно от 13 години.

Лора Крумова роди второто си дете на 39, когато бе на върха на кариерата си.Преди четири години, когато даде живот на дъщеричката си, тя водеше утринното предаване „ Събуди се “.

След което бе изритана от притежателите на Нова телевизия. После година митарства и стана част от екипа на Цитиридис, само че още веднъж се върна при старите си работодатели. Като водеща на лично публицистично предаване „ На фокус “.

Източник: Ретро

 

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР